12 Липня 2019
Новини

Фура з пивом перекинулась біля Києва: поліція стереже вцілілі пляшки

Фура з пивом перекинулась біля Києва: поліція стереже вцілілі пляшки

На Бориспільській трасі поблизу Києва під час руху фури з її причепа прямо на проїжджу частину висипалися десятки ящиків з пивом. Велика частина пляшок з хмільним напоєм розбилися вщент.

На щастя, люди в пригоді не постраждали, пише Інформатор.

Незвичайний інцидент стався близько 15:00 сьогодні, 12 липня.

 За словами водія фури, він їхав з Києва до Харкова і під час повороту з причепа стали сипатися пляшки. Він передбачає, що вантаж був погано закріплений, саме тому і відбулося таке «горе для любителів хмільного».

Чоловік, який був за кермом, не надто активно йшов на розмову, так як був не в настрої, адже переживає, що відповідальність повісять на нього. Пиво в буквальному сенсі вкрило дорогу, а в повітрі ширяв хмільний запах. Перебуваючи на ділянці, де стався інцидент, ноги прилипали до асфальту, а сотні осколків застрявали у взутті.

Автомобілісти, які проїжджали повз, дивилися у вікна з шаленими поглядами, хтось сміявся, а хтось облизувався. Правоохоронці зізналися, що деякі «нахаби» навіть намагалися поцупити кілька пляшок «під шумок». А жінка, яка працює поруч з місцем аварії та прийшла на допомогу до водія, по секрету сказала, що пляшечку випити встигла.

«Це можна було зрозуміти навіть без слів. Лише за її задоволеному особі і рум'яним щоках. На місці чергували патрульні, місце аварії захистили», - зазначає видання.

Деталі інциденту з'ясовуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Б’ють на сполох: на проспекті Волі в Луцьку хочуть вирубати дерева

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, НП, пиво, дтп, київ
В тему