11 Липня 2019
Новини

Актриса-легенда: 84-річна Софі Лорен повертається у кіно

Актриса-легенда: 84-річна Софі Лорен повертається у кіно

Легендарна зірка італійського кіно Софі Лорен отримала головну роль в екранізації роману Ромена Гарі «Все життя попереду».

Уточнюється, що картина стане першою для 84-річної актриси за останні 10 років. Софі Лорен належить утілити роль мадам Рози, яка пережила Голокост і подружилася з 12-річним іммігрантом із Сенегалу на ім’я Момо, пише «Страна».

В акторському складі також значаться Абріль Замора, Бабак Карімі, Ренато Карпентьєра та інші. За постановку відповідає син Лорен – Едуардо Понті. Зйомки вже стартували в Італії, прем’єра картини запланована на 2020 рік.

За словами Софі Лорен, у цьому фільмі вона дозволить собі «висловлювати на екрані емоції способом, який вельми здивує глядачів». Актриса також зазначила, що їй дуже комфортно працювати із сином, який «знає кожен дюйм» її обличчя, серця і душі. Сам Понті каже, що Софі перебуває у відмінній формі і що в свої 84 роки викладається в кожній сцені фільму на максимум – як емоційно, так і фізично.

Відомо, що роман «Все життя попереду», який лежить в основі сценарію, був уперше опублікований у 1975 році і приніс письменникові Гонкурівську премію. У 1977 році книгу екранізував Моше Мізрахі, картина отримала премію «Оскар» як найкращий фільм іноземною мовою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему