9 Липня 2019
Новини

Через помилку лікарів жінка народила чужих дітей

Через помилку лікарів жінка народила чужих дітей

Подружжя азіатів подали в суд на клініку в Лос-Анджелесі, тому що після ЕКЗ у них народилися сини європейської зовнішності.

Про це повідомляє Вокруг света.

Постраждалі подали позов до CHA Fertility Center. У документах зазначено, що пара одружилася в 2012 році і ніяк не могла завести дітей, тому звернулася в клініку репродуктології. У серпні 2018 року жінці підсадили два ембріона. Відомо, що зародки були жіночої статі, про що перед операцією лікарі повідомили клієнтів.

Згодом жінка народила в Нью-Йорку двох хлопчиків, які мали не азіатську зовнішність. Генетичні тести підтвердили, що новонароджені не пов’язані з батьками. Тестування також показало, що діти не були генетично пов’язані навіть один з одним.

У судовому позові говориться, що чоловік з дружиною витратили $ 100 тис. на оплату лікарів, медикаменти, лабораторні та транспортні витрати. При цьому отримали сильну емоційну травму. Пара не знає, що сталося з двома ембріонами, які повинні були бути імплантовані в матку постраждалої жінки.

Пара передала опіку над немовлятами їх біологічним батькам, які також були клієнтами цієї клініки з лікування безпліддя. Про реакцію людей, які несподівано стали батьками, не повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можуть приспати: у Луцьку просять врятувати собаку загиблої жінки

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, курйози, сша, Курйози
В тему