5 Липня 2019
Новини

Твій корисний сніданок: смузі-боул

Твій корисний сніданок: смузі-боул

Донедавна в нашому кулінарному лексиконі не було слова «смузі». Тепер же всі чудово знають, що це таке і що з цим робити.

Але прогрес не стоїть на місці і тепер стрічки соціальних мереж рясніють новою модною стравою – смузі-боулом, пише сайт Євгена Клопотенка.

Насправді це той самий смузі, тільки більш густий, і подається він у вигляді супу, часто з різними добавками з корисних насіння і горіхів. Пропонуємо приготувати смузі-боул з банана і смородини – просто, поживно і дуже смачно.

Cкладові

    4 банани

    300 г чорної смородини

    10 г ванільного цукру

    Насіння льону (на око)

    Волоський горіх (на око)

    1 гілочка м'яти (для прикраси)

Покроковий рецепт

    Банани очистіть від шкірки і поріжте великими шматочками. Перекладіть банани в харчової поліетиленовий пакет і відправте в морозилку на 1 годину.

    Дістаньте банан з морозилки, викладіть в чашу блендера, додайте смородину і ванільний цукор і перебийте до однорідного стану протягом 1-2 хвилин. Розлийте суміш по тарілках, прикрасьте ягодами і м'ятою. При бажанні можете додати у смузі насіння льону і горіхи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, сніданок, харчування, рецепти
В тему

Останні матеріали