2 Липня 2019
Новини

Мільйон відвідувачів, 100 тисяч паспортів та 100 одружень: результати роботи Луцького ЦНАПу

Мільйон відвідувачів, 100 тисяч паспортів та 100 одружень: результати роботи Луцького ЦНАПу

Сьогодні, 2 липня 2019, Луцькому ЦНАПу виповнилося шість років.

Про успішність роботи свідчать цифри: за шість років роботи Луцький ЦНАП відвідало більше мільйона громадян, понад 100 тисяч з яких отримали закордонні паспорти та паспорти громадян України, а на рушничок щастя стали 100 пар.

«За цей час його працівники доросли до найкращого колективу України як за показниками роботи, так і за кількістю наданих адміністративних послуг. На сьогодні їх кількість вже досягла 422-ох», - наголосила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як під час урочистого зібрання.

Привітати надавачів адмінпослуг прийшов виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт. Він зазначив, що сьогодні ЦНАПи функціонують у багатьох містах, однак Луцький – найкращий, тому що тут працює найкраща команда.

 «Ми приходимо в Центр надання адміністративних послуг в сучасне, комфортне, гарне та досконале приміщення. Однак, найголовніше не приміщення, а прекрасний колектив. У нашому місті в ЦНАПі досконале все: зовнішній антураж, приміщення та якість роботи колективу. Все відповідає високому рівню. Тому високому рівню, який сьогодні вам ставлять в позитив і прості відвідувачі, і ті, хто приїжджає до вас вчитися, і керівники держави, які ставлять наш ЦНАП на чільне місце в країні. І ви - дійсно найкращі. В нашому ЦНАПі надається найбільше послуг в Україні. Це – теж показник. Це – величезна ваша заслуга. Заслуга, як колективу, як команди. Дякую вам за докладені щоденні зусилля в роботі, боротьбу з недоліками та за бажання удосконалюватися», - наголосив Григорій Пустовіт.

Колективу Центру він вручив грамоту голови Волинської обласної ради та відзнаки міської ради.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, Волинь, цнап, луцька міська рада
В тему

Останні матеріали