1 Червня 2019
Новини

Портнов виклав аудіо, де Пашинський обзиває Луценка «гомосексуалістом», а Порошенка – «демократом у мамчиній кофті»

Портнов виклав аудіо, де Пашинський обзиває Луценка «гомосексуалістом», а Порошенка – «демократом у мамчиній кофті»

Заступник голови Адміністрації президента  часів  Януковича виклав у соцмережу розмову-компромат на депутата Сергія Пашинського, який очолює парламентський комітет із нацбезпеки.

Екс-замголови АП у період правління Януковича, юрист Андрій Портнов опублікував у своєму Telegram-каналі розмову-компромат голови парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського, пише «Страна.юа».

При цьому за наданий аудіофайл і «хорошу роботу» він подякував очільнику СБУ Василю Грицаку.

На думку Портнова, у цій розмові прекрасно все – «як (Пашинський. – Ред.) годував з руки депутатів, призначав начальників поліції, безстрашно ображав і давав завдання голові НАБУ».

«Трохи незрозуміло, чому називає Посла повією і Генерального прокурора гомосексуалістом, але це, мабуть, побіжні роздуми або така подяка за закриття кримінальної справи про стрілянину Пашинського в київського перехожого», – додав колишній соратник Януковича і прикріпив лінк на розмову.

Розшифровка цієї розмови Пашинського з особою, імені якої не вказують:

– Я можу переказати свою останню розмову з Найємом. Я ж половину з них особисто вигодував. Із цієї руки, бл*...

– Я здогадувався, але просто не озвучував.

– Неважливо. Це був чи то 15-й, чи то 16-й. Він підходить до мене: «Сергію Володимировичу, я хочу бути начальником поліції». Це була остання розмова, а він тоді в той момент був начальником конкурсної комісії в Краматорську. Я кажу: «Ну дивись, ти так і працюй. Ти хочеш бути начальником поліції? Ти готовий на це покласти своє життя? Ти зараз (нерозбірливо)... начальником Краматорської поліції. Ти пропрацюєш рік, ти подивишся... Якщо у тебе все буде виходити, ми тебе переведемо в Дніпропетровський або Одеський, в якесь гівно, і ти попрацюєш начальником обласної поліції. І якщо ти ствердишся, я тебе... гарантую начальником поліції (нерозбірливо).

Він на мене подивився (і сказав): а мене так не влаштовує. Ну звичайно, бл*, кажу я, відразу міністром! І от він на це образився і десь поливав мене брудом. Ну в людей, у них хвороблива зарозумілість, розумієте? У них месіанство ось це. Це люди, які... ну ось неважливо. Мені їх не те що шкода, але вони... Це самознищення особистості. Лещенко, суч*ня, це ж легенда... Я Лещенка на своєму катері вперше повіз у Межигір’я, це ж, пам’ятаєте, найперший репортаж. І ця маленька падла за якусь х*рню почала мене поливати брудом. А я до нього ставився, як до власного сина. І пішло-поїхало.

Більше того, в чому ще проблема. Проблема цієї сучки… (нерозбірливо), що така неформальна політика Америки – це прибрати всю еліту і ось цих усіх Найємів, усіх (...) ставити на місце. Я коли це зрозумів... приходжу до Ситника, кажу: «Ситник, дивися, що вийде. Ти прибереш цю еліту, а на це місце не прийдуть ось ці. На це місце прийдуть ті, кого у нас (...). Ти це розумієш?» І знаєш, що каже це чмо? «Так, я розумію». Я кажу, ти усвідомлюєш, як довго ти будеш при них жити? Каже, розумію. Ну так що ж ти, с*ко, робиш? Після цього я (...). Після цього я поставив хрест, і п***ець. Тебе не існує. (...)

Тобто, розумієте, є базові речі. Чому, щоб ви ще розуміли, ось я погано ставився до Лєни Зеркаль, наприклад. Вважав її аферисткою і кар’єристкою. Але за сьогоднішній вчинок вона у мене довічно отримала плюс, і вже що б вона не робила... Навіть як буде в ресторані голою танцювати, вона вже все, от вона вже серед нормальних.

 (...) Я можу скільки завгодно, умовно кажучи, говорити що Луценко – пасивний гомосексуаліст і пора б вже його у**ать. Але при цьому я розумію, що в якісь такі важливі моменти нікуди він, с*ка, не дінеться і все одно він буде стояти поруч. А щодо всіх інших такого розуміння немає. Є інше розуміння – що люди (...) свідомо, зі своїх інтересів, знищували мою державу, тому що думали, що вони отримають якісь дивіденди. А в результаті дивіденди отримали Коломойський із Зеленським! Ось у чому проблема! А я їм казав: не робіть цього. Ви нікому не потрібні. А вони щиро, ці Шабуніни,  б**дь, ці всі... Вони ж для себе. Вони брехали, вони (...)  Ще в 15-му році я для них був авторитетом. Я викликав, я з ними намагався... Кажу: ви знищуєте країну. Ви не мене знищуєте, я все одно, с*ка, буду. Незалежно ні від чого. Ви знищуєте країну, думаєте, що розчищаєте собі (...), ви іншим розчищаєте. І на жаль, я виявився абсолютно правий. Тому що вони розчистили шлях не собі.

Їх зараз сприймають усі як клоунів, як паяців. Вони ж щиро вважали, що вони еліта, нові люди: ми прийдемо, ми знаємо, як треба. А закінчилося тим, чим закінчилося. Що прийшов реальний пацан Богдан, і він зараз... При Богдані вони там не поговорять, це тобі не демократ у маминій кофті Порошенко». 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, юрій луценко, петро порошенко
В тему