21 Травня 2019
Новини

«Доведіть, що Ви хороший Президент»: атовець без ноги звернувся до Зеленського

«Доведіть, що Ви хороший Президент»: атовець без ноги звернувся до Зеленського

Втретє ранений військовослужбовець ЗСУ записав відеозвернення до нового президента з проханням дати йому українське громадянство.

До Зеленського звернувся Станіслав Гібадулін (Хітмен), який здобув третє серйозне поранення на Донбасі, в результаті чого йому ампутували ногу.

За інформацією фонду «Повернись живим», Станіслав є громадянином Молдови. Він уже тричі отримував важкі поранення, але після кожного повертався захищати територіальну цілісність України. 5 років попередня Адміністрація Президента ігнорувала прохання бійця щодо українського громадянства. Хітмен - громадянин Молдови.

Коли його евакуювали в госпіталь, він не нарікав на долю. Стас попросив медиків зняти його на відео, щоб вкотре попросити українське громадянство.

«Доведіть, що Ви хороший Президент, що не такий, як усі. Дайте мені громадянство, Володимир Зеленський!» - закликав боєць президента.

Громадянство, які деякі українці, на жаль, перестали цінувати, - повідомили у фонді. Боєць на відео з останніх сил лише звернувся з проханням до Зеленського. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, НП, президент, володимир зеленський, ато
В тему