30 Квітня 2019
Новини

«Юні білоруски тануть»: у Мережі обговорюють різко змужнілого сина Лукашенка (фото)

«Юні білоруски тануть»: у Мережі обговорюють різко змужнілого сина Лукашенка (фото)

Білоруси ошелешені метаморфозою, яка сталася із сином їхнього президента.

Особливо сильне враження раптово змужнілий Микола справив на дівчат, які з великими труднощами упізнали в привабливому юнаку недавнього щокатого школяра, передає ресурс «Фішки».

Користувачів соцмереж вразив зовнішній вигляд третього сина білоруського керманича. Хлопчина витягнувся і змужнів. Очевидно, що юний Микола дотримується здорового способу життя і «зависає» в тренажерці.  

Юнака запримітили у складі делегації Олександра Лукашенка, яка прибула у Китай із офіційним візитом. Цікаво, що кілька років тому маленький Коля вже приїздив із батьком до КНР, але тоді хлопчик виглядав зовсім інакше.

А тим часом Микола у свої 14 і справді змінився практично до невпізнання. Президент Білорусі, якого карликом не назвеш, уже доволі помітно програє своєму нащадкові у зрості.

Природно, що метаморфози, які сталися із Миколою Лукашенком, передусім упали у вічі дівчатам. Жіноча частина Twitter відзначила, що хлопчик із пухкенькими щічками перетворився у дуже статного юнака. Не останню роль тут відіграє і новий імідж нащадка Бацьки: модна зачіска і дорогий костюм.

«Коля Лукашенко уже в 14 років набирає лайків більше, ніж Меладзе. А тепер уяви, якщо він ще заспіває!», – написала користувачка Тася Нікітенко.

До обговорення молодшого сина Лукашенка моментально приєдналися й інші здивовані жителі республіки. Й понеслося!..

А ще зовсім недавно Коля виглядав ось так:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика, суспільство, Фото
В тему