22 Квітня 2019
Новини

Янукович з-за «порєбріка» привітав Зеленського із перемогою

Янукович з-за «порєбріка» привітав Зеленського із перемогою

Президент-утікач Володимир Янукович привітав Володимира Зеленського з тріумфом на виборах.

Президент-утікач, засуджений за державну зраду, який переховується на території РФ, передав свої привітання Володимиру Зеленському у зв’язку з перемогою останнього у другому турі виборів Президента України, передає «Українська правда».

Про це повідомив прес-секретар сина Януковича Юрій Кірасир у соцмережі Facebook. Окрім того, справжність поздоровлення УП підтвердив адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк.

«Я щиро вітаю Вас із обранням на пост президента України. Українці довірили Вам цей пост у найважчий для нашої країни момент історії. Миролюбний український народ розколотий і радикалізований як ніколи раніше», – йдеться у зверненні Януковича.

Також він назвав військові дії на Донбасі «братовбивчою війною», не згадуючи про російську агресію.

«Провина за ці жахливі страждання лежить на Петрові Порошенку та його соратниках, які всі ці роки провадили політику ненависті і насильства. Виборці вже винесли їм однозначний вирок голосуванням. А історія, напевно, винесе свій, більш жорсткий», – вважає Янукович.

За його словами, головне завдання Зеленського – принести Україні мир, «об’єднати і примирити український народ».

Янукович також побажав Зеленському «міцного здоров’я, благословення від Господа й успіхів».

Нагадуємо, 21 квітня в Україні пройшов другий тур президентських виборів. Центрвиборчком на цей момент опрацював уже 95,21% електронних протоколів. Володимир Зеленський набирає 73,16% голосів, Петро Порошенко – 24,5%.

Російський прем’єр Дмитро Медведєв визнав, що вибори Президента України відбулися і між країнами з’явився шанс на «відродження убитої економічної взаємодії». Також із перемогою Володимира Зеленського привітав глава Чечні Рамзан Кадиров, побажавши тому «удачі в єднанні народів України і Росії». Окрім вищих персон РФ, Зеленському вже висловили вітання президенти США, Франції, Білорусі та інші світові лідери.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, вибори 2019
В тему

Останні матеріали