22 Квітня 2019
Новини

В Києві легковик влетів у зупинку: є постраждалі

В Києві легковик влетів у зупинку: є постраждалі

У Києві в неділю пізно ввечері автомобіль Daewoo Lanos влетів у зупинку громадського транспорту і травмував людей, які там знаходилися.

Свідком інциденту став екіпаж патрульної поліції, який чергував неподалік, - повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, автомобіль Daewoo Lanos врізався в зупинку, на якій знаходилися люди. Як стало відомо, у автомобіля на великій швидкості лопнуло праве переднє колесо і він не впорався з керуванням. Після зіткнення автомобіль проїхав ще деяку відстань, перш ніж зупинився в крайній правій смузі. В результаті ДТП травмувалося двоє людей.

На місце події прибули карета швидкої допомоги і екіпаж патрульної поліції. Медики госпіталізували всіх постраждалих. Ніякої інформації про ступені травм потерпілих поки немає - поліцейські відмовилися коментувати подію. Однак на щастя обійшовся без летальних випадків. Встановленням деталей ДТП займається слідчо-оперативної група. Поки невідомо, в якому стані знаходився водій Lanos і швидкість, з якою він їхав.

Нагадаємо, що вчора у Луцькому районі автобус з пасажирами зіткнувся з автомобілем. В результаті ДТП автобус злетів у кювет.  За попередніми даними, зіткнулися автомобіль «Volkswagen» та пасажирський автобус. Останній злетів у кювет та перекинувся. Загинули троє людей, які їхали у автомобілі. Двоє дорослих померли на місці ДТП, дитина – у «швидкій».

А також на Волині, у Луцькому районі, поблизу села Рованці біля автомийки самообслуговування сталася ДТП за участі трьох авто – Alfa Romeo (на польській реєстрації), Opel Vectra та Renault Megane.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, дтп, транспорт, київ, Надзвичайні події
В тему