6 Березня 2019
Новини

Містика і спорт: кожен гол британського футболіста «вбиває» когось зі знаменитостей

Містика і спорт: кожен гол британського футболіста «вбиває» когось зі знаменитостей

Зокрема, гравця лондонського «Арсеналу» звинувачують у смерті вокаліста The Prodigy.

Півзахисника лондонського «Арсеналу» Аарона Ремзі вважають непрямим винуватцем смерті соліста групи The Prodigy Кіта Флінта. Адже вже давно відомо, що чи не кожен гол валлійського футболіста за клуб чи збірну Уельсу «вбиває» когось зі знаменитостей, передають «Факти».

Другого березня 28-річний Ремзі відзначився точним ударом у поєдинку чемпіонату Англії «Арсенал» – «Тоттенхем» (1: 1). Про смерть Флінта стало відомо 4 березня.

За даними британського видання Sunday Express, знаменитості вмирають протягом кількох днів після голу Ремзі вже 17-й (!) раз. Уперше це сталося в серпні 2009 року: футболіст забив «Портсмуту» – помер сенатор Тед Кеннеді, молодший брат 35-го президента США. Через два роки Аарон вразив ворота «Манчестер Юнайтед», а наступної доби був убитий Усама бен Ладен.

Спочатку вболівальники не надавали цим збігам жодного значення, але поступово смерті знаменитостей після голів футболіста стали жахаюче регулярними. Вважається, що саме від «прокляття Ремзі» померли Стів Джобс, Муаммар Каддафі, Вїтні Г’юстон, актори Пол Вокер і Робін Вільямс, Девід Бові, зірка «Гаррі Поттера» Алан Рікман, Ненсі Рейган, Стівен Гокінг і російський олігарх Борис Березовський. І це ще далеко не повний список.

Як підкреслює видання Express, футболіста жодним чином не можна звинувачувати в так званому «проклятті», проте ця ситуація виглядає вкрай дивною і навіть містичною.

Відзначається, що Аарон Ремзі в 16 років і 124 дні став наймолодшим гравцем в історії валлійського «Кардіффа». Через два роки вже в ранзі лідера команди і найбільш юного капітана збірної Уельсу за всю історію він перейшов у лондонський «Арсенал», у складі якого за 10 років по три рази виграв Кубок і Суперкубок Англії.

До речі, зовсім недавно Аарон Ремзі підписав попередній контракт з туринським «Ювентусом», де буде заробляти 465 тисяч євро в... тиждень. Може, хоча би після переїзду футболіста в Італію «прокляття Ремзі» нарешті втратить силу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, спорт, футбол, великобританія
В тему

Останні матеріали