30 Січня 2019
Новини

«Смачно харкнув у лице»: російська пропагандистка поплатилася за брехню

«Смачно харкнув у лице»: російська пропагандистка поплатилася за брехню

Невідомий чоловік плюнув в обличчя російській пропагандистці Маргариті Симоньян з RT (Russia Today). Причому зробив він це «смачно і з задоволенням».  

Про інцидент повідомила сама Симоньян у Telegram, цей пост відразу розійшовся соціальними мережами. Пропагандистка пише, що коли вона зупинилася на світлофорі, чоловік із сусіднього авто посигналив їй. Та опустила вікно, щоб дізнатися, що відбувається. І в цей момент отримала «привіт» від, мабуть, «вдячного телеглядача», пишуть «Факти».

У соцмережах інтернет-користувачі активно відгукнулися на цю інформацію.

«Скоро п...ти почнуть. Холодильник перемагає телевізор», «У неї навіть розуму не вистачило це в таємниці зберегти», «Найстрашніше, що вона не зрозуміла, чому плюнув. Подумала, що просто хуліган. Якби до неї дійшло, вона не писала би про це в твітері, а повісилася б», «Як на мене, цей мужик, навпаки, проявив стриманість», «Сподіваюся, що плювати при зустрічі в лице пропагандону стане гарною традицією», «Старт флешмобу «Плюнь у пику пропагандону» вдався на славу!», «Де можна знайти цього мужика – руку потиснути?», «Насправді попереду ще покаяння та крокодилячі сльози про те, як її змушували ФСБшники чи інша мразота готувати ура-репортажі, а також гнів обдурених людей,  що можуть самі на ній вимістити своє обурення за брехню. Проте у рашажурна…х генетично модифіковане блюзнірство перед царем», – коментатори жваво обговорюють оказію із Симоньян.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, чутки
В тему

Останні матеріали