19 Січня 2019
Новини

У Мексиці вибухнув трубопровід: 21 людина згоріла живцем

У Мексиці вибухнув трубопровід: 21 людина згоріла живцем

Більше 20 загиблих та приблизно 70 поранених – таким є результат вибуху трубопроводу із пальним в штаті Ідальго у Мексиці.  

Про це повідомляє  Televisa.

Так,  губернатор регіону Омар Файяд підтвердив, що за попередніми даними 21 людина згоріла живцем, ще 70 отримали опіки різного ступеня важкості.

Вибух і сильна пожежа сталися на місці нелегальної врізки в трубопровід в районі Тлауелільпана в момент, коли там перебували десятки людей, які займалися збором палива.

Місцева влада повідомила, що до місця трагедії вирушили представники компанії Pemex і військові.

У Мексиці вибухнув трубопровід

«Я дав інструкції главі МВС Ідальго Симону Варгасу Агілару допомогти сім'ям потерпілих. Федеральний уряд підтримує нас всім необхідним, щоб вирішити цю ситуацію», – написав губернатор.

З початку року новий уряд Мексики реалізує стратегію боротьби з розкраданнями бензину. Влада зупинила викачування палива відразу по декількох трубопроводах для боротьби з незаконними врізками, через які викрадають бензин, та перейшли на доставку палива за допомогою цистерн.

Крім того, на всі НПЗ і стратегічні об'єкти системи транспортування були введені війська. Все це вже призвело до серйозних перебоїв з постачанням бензину на АЗС і викликало багатогодинні черги на заправках.

Читайте також: 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали