2 Січня 2019
Новини

«Як трутка для колорадських жуків»: луганчанам не смакує низькопробне російське шампанське

«Як трутка для колорадських жуків»: луганчанам не смакує низькопробне російське шампанське

Мешканець окупованого Луганська, котрий публікується під нікнеймом Венедикт Венедиктов, у соцмережі Facebook описав свої гастрономічні враження від ігристого «мейд ін РФ». Пише видання «Факти».

Він придбав до свята російське шампанське, на етикетці якого було аж вісім (!) золотих медалей. «Здавалося б, куди вже більше. Тільки у Плотницького на День Перемоги я бачив значніший іконостас», – жартує блогер, який живе у «столиці» самопроголошеної «ЛНР».

Однак наявність медалей на смаку напою жодним чином не позначилося. «Ви колись пили сечу опосума? Ні? Я теж. Але, не будучи гурманом, а маючи смаки навіть нижчі від середнього, впевнений, російське шампанське було виготовлене в таємних лабораторіях із оглядкою на цього звіра. Судячи зі смаку пійла, всі медалі, зображені на етикетці, належать виробнику пробки. Або фольги. Або пляшки. Але не закачаної туди рідини. Це, звичайно, не смак каменів з неба, але дуже близько», – іронізує автор.

«І ця країна сміє знищувати продукти, завезені з Європи?» – обурюється він. «Благаю, ніколи не купуйте російське шампанське. Якщо, звісно, не збираєтеся ним труїти колорадського жука на городі або мишей у підвалі, або звести рахунки із життям. У Росії добре вміють робити тільки автомати», – констатує луганчанин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали