Поради

Туристична Україна: куди поїхати на Новий рік 2019

Туристична Україна: куди поїхати на Новий рік 2019

Новорічний корпоратив – хороший привід повеселитися, відпочити і поспілкуватися з колегами у неформальній обстановці. І якщо бюджет дозволяє, а колектив «за», чому б не спланувати тур вихідного дня?

Колоритний і якісний відпочинок може запропонувати Україна.

Історичний Кам'янець-Подільський

Красиве старовинне місто. Заплануйте екскурсію по Старому замку, площею Вірменський ринок, відвідайте собори, замки і фортеці, якими славиться місто.

У Кам'янці-Подільському багато колоритних ресторанів, галасливих пабів і затишних кав'ярень. Тут можна спробувати каву, приготовлену за старовинним рецептом, посмакувати місцевими винами і фірмовими стравами української кухні.

Новий рік, Україна

Спортивний Буковель

Лижі, катання на санках та снігоходах, сноутюбінг, спуск на троллей і багато іншого – чудова можливість позмагатися та зміцнити командний дух.

Після активного дня можна розслабитися в SPA-центрі або в чані, повеселитися з компанією в закарпатській колибі, де вас почастують традиційними напоями і стравами місцевої кухні. Обов'язково відвідайте гуцульський ярмарок.

Новий рік, Буковель

Затишний Львів

Прогулянки зимовим Львовом – одне задоволення. Із середини грудня в центрі міста проходить різдвяний ярмарок. На площі Ринок взимку діє великий каток під відкритим небом. Вечір можна весело провести в одному з атмосферних закладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як, де і з ким зустрічатимуть Новий рік відомі лучанки

Львів, Новий рік

Колоритна Одеса

Прогулянки Дерибасівською, Приморським бульваром і милування Оперним театром... А ще можна організувати захоплюючу екскурсію по літературній і кримінальній Одесі, спуститися в підземні катакомби, пройтися базарами, поторгуватися на Привозі і влаштувати справжній гастротур. А чого вартий місцевий колорит, одеський говір і неперевершений гумор?!

Напередодні Нового року в Одесі проходять ярмарки, фестивалі, концерти, спектаклі і багато інших цікавих подій.

Одеса. Новий рік

Курортне Берегово

У басейнах вода тепла і має особливий мінеральний склад, тому в них не тільки приємно плавати взимку, але й корисно. З додаткових послуг пропонується трав'яна сауна, соляна кімната, хаммам, крижана печера. Комплекс обладнаний усім необхідним для комфортного відпочинку навіть великих компаній.

Берегове, Новий рік

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорого і казково: скільки коштує Новий рік у Львові, Одесі та Києві?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, туризм
В тему