23 Грудня 2018
Новини

На «Ягодині» вишикувалась черга з більш ніж тисячі автівок

На «Ягодині» вишикувалась черга з більш ніж тисячі автівок

За повідомленням Державної прикордонної служби України, на ранок неділі, 23 грудня, на українсько-польському кордоні утворилися грандіозні черги.

Це пов’язано з тим, що багато подорожуючих планують потрапити напередодні Різдва за Григоріанським календарем до своїх рідних та близьких, і ті, хто поїхав за кордон на заробітки або навчання, повертаються на свята додому. – прикордонники інформують усіх подорожуючих та автоперевізників, та просять враховувати ситуацію, що склалася.

«Державна прикордонна служба України для забезпечення комфортного, безпечного та максимально швидкого перетину кордону громадянами вживає всі необхідні заходи. Наразі на виїзд з України забезпечено безперебійний пропуск осіб та транспортних засобів. Черг на кордоні немає», – інформує Держприкордонслужба України.

Зараз на західній ділянці кордону на в’їзд в Україну із сусідніх країн, зокрема на кордоні з Польщею:

- пункт пропуску «Ягодин» – 700 легкових та 400 вантажівок;

- «Устилуг» – 150 легкових автомобілів;

- «Угринів» – 200 легковиків.

Подорожуючим радять врахувати цю інформацію та обирати максимально розвантажений напрямок руху.

Проте те, що на Волині у пунктах пропуску «Ягодин» та «Устилуг» утворилися кілометрові черги, - повідомив і  лучанин Юрій Протас.

У дописі зазначається, що на ПП «Ягодин-Дорогуськ» утворилася черга довжиною 5 км, на ПП «Устилуг-Хосін» – 2,5 км.

«Хто в тому винен, що люди не йдуть перетнути кордон, стоячи в чергу по 15-20 годин? Не бажання працювати митників з Української сторони, чи інші причини», – цікавиться Юрій Протас та додає, що не можуть перетнути кордон автомобілі незалежно від реєстрації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему