5 Листопада 2018
Новини

Єфросиніна розповіла, що робити, аби чоловік не пішов до коханки

Єфросиніна розповіла, що робити, аби чоловік не пішов до коханки

Як втримати чоловіка – такою стала тема нової серії порад, які телеведуча Маша Єфросиніна публікує у своєму відео-блозі.

 І хоча Маша не вважає себе авторитетним експертом у стосунках між чоловіком та жінкою, все ж вона розповідає про висновки, що зробила із власного досвіду щодо причин найчастіших конфліктів у сім’ї.

Чоловіку не можна докоряти

Жіночі докори стосуються найрізноманітніших  речей: від побутових дрібничок до фінансових доходів чи правил виховання дітей. І коли часто докоряти чоловікові, це може його відштовхнути, тобто, привести до розірвання стосунків.

Особистий простір – це обов’язково для кожного

Якщо ви плануєте посваритися з чоловіком, частіше зазирайте до його телефона, перечитуючи смс-повідомлення, чи постійно перевіряйте його особисту електронну пошту – впевнена Маша Єфросиніна.

Тобто, не варто порушувати будь-який, а зокрема, чоловічий, особистий простір.

Сексуальне життя  важливо розвивати

Телеведуча впевнена, що говорити про сексуальне життя із партнером – це 80% успіху. При цьому говоріть із чоловіком на власному прикладі: які б зміни ви хотіли внести, про що мрієте у сексі із ним тощо.

Спогади мають бути спільними

Спільні спогади пари про відпочинок чи поїзду посилить їхні стосунки.  Не маєте часу чи можливості кулись поїхати? Гуляйте парком, готуйте їжу, займатись спортом – робіть будь-що, тільки разом. Такі спогади щоразу будуть пробуджувати почуття щастя та затишку між партнерами.

Цікавтесь захопленнями чоловіка

Якщо ви проявити щирий інтерес до того, чим захоплюється ваш чоловік, це дозволить стати для нього цікавим співрозмовником, другом. Крім того, підтвердить, що вам справді цікаво пізнавати вашого чоловіка як особистість.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему