16 Жовтня 2018
Новини

У Луцьку відбудуться заходи в рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби з поліомієлітом

У Луцьку відбудуться заходи в рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби з поліомієлітом

Щороку 24 жовтня відзначають Всесвітній день боротьби з поліомієлітом. Тема запобігання поліомієліту є актуальною для України, оскільки вона досі в переліку країн, де зберігається ризик спалаху поліо через низький рівень охоплення щепленнями.

В рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби з поліомієлітом, 27 жовтня пройде забіг «За здорове майбутнє!» центральними вулицями міста Луцька (5км). Окрім забігу, на Театральному майдані відбудеться конкурс дитячих малюнків, перегляд 3D фільму, майстерклас «Числографіка» та виступи на тему вакцинації.

24 жовтня відбудуться лекції в Луцькому та Ківерцівському медичних коледжах. Також 24 жовтня у школах Луцька пройдуть уроки на тему «Всесвітній Поліо День».

Ми закликаємо усіх, кому небайдужа безпека наших дітей і суспільства в цілому, долучитися до відзначення Всесвітнього дня боротьби з поліомієлітом, щоб сприяти вирішенню проблем з доступністю вакцини та роз’ясненню батькам важливості профілактичних щеплень від поліо.

Ми наближаємось до історичного моменту - знищення (ерадикації) вірусу поліомієліту на планеті Земля! Проте нам залишився один крок - зробити щеплення своїм дітям, щоб не залишити жодного шансу для вірусу.

Ініціатор проведення заходів до Всесвітнього дня боротьби з поліо в Україні – Ротарі в Україні – партнер ГО «Батьки за вакцинацію» за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Заходи до Всесвітнього дня боротьби з поліомієлітом у Луцьку

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, всесвітній день боротьби з поліомієлітом
В тему