1 Жовтня 2018
Новини

Ця точно не народжувала: Леоніла Гузь отримала корону «Міс Україна» (фото)

Ця точно не народжувала: Леоніла Гузь отримала корону «Міс Україна» (фото)

Так, замість Вероніки Дідусенко з Києва, яка приховала від організаторів конкурсу свій сімейний стан, в Китай поїде 19-річна Леоніла Гузь з півдня України.

Про це повідомила прес-служба конкурсу в Instagram.

Так, 20 вересня у Києві пройшов фінал конкурсу «Міс Україна-2018». Володаркою титулу стала 23-річна киянка Вероніка Дідусенко. Саме вона виборола місію представляти Україну на найпрестижнішому конкурсі краси – «Міс Світу», який пройде у Китаї на острові Хайнань. Проте навколо переможниці розгорівся скандал. 24 вересня організаційний комітет «Міс Україна» офіційно підтвердив дискваліфікацію переможниці конкурсу 23-річної киянки Вероніки Дідусенко. Через два дні після оголошення результатів стало відомо, що Вероніка була заміжня та має 4-річного сина. А така ситуація суперечить умовам конкурсу.

Спочатку Вероніка не хотіла віддавати корону. А після скандалу Дідусенко заявила, що буде боротися за зміну правил конкурсу.

Леоніла Гузь представлятиме Україну на найпрестижнішому конкурсі краси – «Міс Світу», який пройде в Китаї на острові Хайнань. Конкурс відбудеться 6 грудня. У боротьбі візьмуть участь понад 120 країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал навколо Міс України 2018: реакція соцмереж

Леоніла Гузь «Міс Україна-2018»

Леоніла Гузь «Міс Україна-2018» фото 1

Леоніла Гузь «Міс Україна-2018» фото 2

Леоніла Гузь «Міс Україна-2018» фото 3

Леоніла Гузь «Міс Україна-2018» фото 4

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, конкурс краси, леоніла гузь, Фото
В тему