18 Вересня 2018
Новини

Чиновницький маразм: на Харківщині зупинки та смітники відкрили з короваєм

Чиновницький маразм: на Харківщині зупинки та смітники відкрили з короваєм

У Вовчанському районі Харківської області місцеві чиновники урочисто відкрили зупинки для громадського транспорту і смітники.

На фото, які у фейсбуці розмістив журналіст Олег Скрипник, видно як чиновники приймають з рук дітей у вишиванках коровай, а на зупинці натягнута жовта стрічка, які перерізали під час цих «урочистостей».

До речі, відповідна інформація розміщена на сайті Вовчанської районної держадміністрації.

У повідомленні зазначається, що відкриття міні-проекту відбулося в рамках обласного конкурсу «Разом в майбутнє» - «Автобуса чекаю – селом любуюсь і від радощів співаю!» (придбання контейнерів для роздільного збирання ТПВ та облаштування 7 майданчиків для збирання твердих побутових відходів, встановлення 3 зупинок для очікування пасажирського транспорту та ремонт і дизайнерське оформлення 2 зупинок; придбання адресних табличок для вулиць та будинків, а також 2 банерів з назвою сел Пільна та Українське).

Відкриття зупинки чиновниками у Харківській області

Участь в урочистому відкритті міні-проекту взяли голова Вовчанської районної державної адміністрації Віталій Мірошник, голова Вовчанської районної ради Анатолій Степанець, депутат Харківської обласної ради Олег Супрун, члени ініціативної групи, депутати, учні Пільнянського НВК та громадськість.

Як написав у соцмережах журналіст Олег Скрипник, «У Вовчанському районі влади району пафосно відкрили ... три зупинки і смітник! Короваї, діти у вишиванках, мови, перерізання стрічки і ось це ось все», - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейдери відкрили стрілянину по мирному населенню на Харківщині (фото, відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, харків
В тему