31 Серпня 2018
Новини

Енергія спадаючого Місяця. Гороскоп на вересень

Енергія спадаючого Місяця. Гороскоп на вересень

Літо залишається позаду, а попереду нас чекає новий сезон. Але ті, хто не хочуть поспішати відпускати від себе літній настрій, можуть поки цього не робити. Енергії спадаючого Місяця в найближчі два тижні вересня будуть гальмувати всі процеси, пов'язані з сезонними оновленнями. Зате друга половина вересня обіцяє бути бурхливою і активною.

Овен

У вересні Овни не захочуть плентатися в кінці і почнуть розвивати бурхливу діяльність. Їм потрібно не засмучуватися, якщо на початку місяця особливої підтримки від оточуючих вони не побачать. Третя тиждень вересня обіцяє бути для них найбільш відповідальною і найбільш непередбачуваною - в першу чергу потрібно чекати сюрпризів від дітей і інших представників молодшого покоління.

Телець

Представники цього знаку в перший місяць осені будуть придивлятися і прислухатися. Тельці не будуть поспішати з висновками і важливими рішеннями. А якщо комусь із близьких знадобляться допомога і підтримка, то Тельці будуть готові відкласти всі свої справи і віддати особистий час і увагу тим, хто буде в цьому потребу в першу чергу.

Близнюки

Для багатьох Близнюків це літо виявилося «доленосним», і в першу чергу це торкнулося особистих і сімейних відносин. Для людей, що народилися під цим сузір'ям, прийшов час відкласти в сторону «справи сердечні» і зайнятися грошима і бізнесом. Матеріальні успіхи чекають їх ближче до середини місяця. А перші дні вересня їм потрібно присвятити очищенню простору навколо себе.

Рак

У самому початку вересня Раки зіткнуться з дилемою: з одного боку, їм захочеться свят і веселощів і їх зватимуть в гості. А з іншого - матеріальні справи теж вимагатимуть уваги і рішучих дій. Ракам краще першу половину місяця присвятити друзям і розвагам, а в двадцятих числах зібратися і розпочати робочий процес.

Лев

Уже на початку вересня Леви будуть перебувати на низькому старті - їм не терпиться швидше рвонути і вирватися вперед. Для представників цього знаку така тактика може виявитися цілком успішною, але за умови, що вони будуть займатися виключно своїми справами і не залучати до них навіть найближчих і перевірених людей.

Діва

У більшості Дев вже є продумані плани не тільки на цей вересень, а й на всю осінь. Головне, що буде їх хвилювати і турбувати, - це виконання цих планів чітко і без збоїв. Якщо намічене буде в основному зав'язано на діях самих Дів, то все у них складеться добре. Але якщо вони будуть перекладати свої обов'язки на інших, то їх чекає розчарування.

Терези

Представники цього знаку весь вересень можуть витратити на розкачку. Можливо, багато хто буде їх критикувати за лінь і бездіяльність, але Терезам краще знати, як їм поступати. Якщо Терези будуть рухатися в своєму темпі і не слухати тих, хто їх буде підганяти і під'юджувати, то досягнуть набагато більше успіхів, ніж може здатися на початку цього місяця.

Скорпіон

Більшості Скорпіонів на початку осені потрібно спуститися з небес на землю і уважно придивитися до реального стану речей в своєму найближчому оточенні. Влітку Скорпіони були більше зациклені на собі, своїх планах, мріях і ідеях. Прийшов час приділити основну увагу своїм рідним і близьким, а також своєму здоров'ю.

Стрілець

Люди, що прийшли в світ під цим сузір'ям, вже тільки того і чекають, щоб взяти бика за роги. Довго роздумувати і розвідувати обстановку - це не для них. Вересень може виявитися для Стрільців місяцем перемог і великих досягнень, якщо вони не перестараються і не кинуть почате на півдорозі, щоб зайнятися чимось ще більш цікавим і важливим.

Козеріг

Козерогам в цьому місяці, особливо в його початку, потрібно більше часу приділяти особисто собі - своїй красі, здоров'ю і гарному настрою. Для напруженої роботи і заробляння грошей можна виділити другу половину місяця, при цьому залишаючи для себе достатньо часу для відпочинку, подорожей і спілкування з приємними людьми.

Водолій

Представники цього знаку у вересні будуть більше налаштовані на споглядальність, роздуми і аналіз. Водоліям не рекомендується змушувати себе надто проявляти активність, посилено працювати і жертвувати своїми інтересами заради інших, навіть найближчих людей. Цей місяць покаже їм нові перспективи життя, нові можливості і дасть час на те, щоб прийняти правильні рішення.

Риби

Риби не відносяться до тих, хто любить «плисти проти течії», але в цьому місяці це буде актуальним умінням, яким варто скористатися. Занадто сильно напружуватися не варто, але якщо знадобиться відстояти свою думку або докласти зусиль для того, щоб отримати заслужене, Рибам потрібно включити всі свої внутрішні сили і свою природну харизму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп
В тему