29 Серпня 2018
Новини

«Шкільне перемир’я» в дії: бойовики порушують домовленості та обстрілюють українські позиції

«Шкільне перемир’я» в дії: бойовики порушують домовленості та обстрілюють українські позиції

Вночі окупанти двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил з великокаліберних кулеметів поблизу населених пунктів Гнутове та Талаківка.

Нагадаємо, тристороння контактна група за участі бойовиків нещодавно оголосила про припинення вогню з опівночі 29 серпня у зв'язку з початком навчального року. Про це у Facebook повідомила прес-секретар представника України в ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

Як сьогодні інформує прес-центр ООС у facebook, протягом минулої доби збройні формування Російської Федерації 32 разів порушували режим припинення вогню. 10 разів застосовували озброєння, яке заборонено Мінськими домовленостями. Вогонь вівся з танків, 122 мм гаубиць та 120 мм і 82 мм мінометів.

Крім того, офіцери української сторони СЦКК зафіксували 2 випадки обстрілів збройними формуваннями РФ населених пунктів Залізне, Верхньоторецьке.

«Збройні формування Російської Федерації продовжують перешкоджати діяльності патрулів СММ ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях. Відповідно до звіту СММ ОБСЄ, опублікованому 28 серпня 2018 року, бойовики збройних формувань РФ не надали представникам СММ ОБСЄ доступ для моніторингу у районах населених пунктів Новоазовськ, Заїченко», - йдеться у повідомленні.

Протягом доби втрат серед наших захисників немає.

За даними розвідки, трьох окупантів знищено.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, обстріли, оос
В тему