20 Серпня 2018
Новини

На Закарпатті 11-річний хлопчик постраждав у ДТП

На Закарпатті 11-річний хлопчик постраждав у ДТП

За фактом аварії, у якій постраждав малолітній пішохід, закарпатська поліція розпочала слідство.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди у селищі Вилок Виноградівського району тілесні ушкодження отримав малолітній берегівчанин. Хлопчика доправили до лікарні. Він перебуває у реанімації, а з водієм працює поліція.

Вчора, 19 серпня, близько 15:30 до поліції надійшло повідомлення від медиків щодо госпіталізації до медзакладу 11-річного хлопчика. Слідчі спеціалізованого відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту встановили, що дитина отримала тілесні ушкодження, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у селищі Вилок Виноградівського району.

Правоохоронці з'ясували, що близько 15:00 малолітній берегівчанин потрапив під колеса автомобіля «AUDI», за кермом якого перебував 25-річний мешканець Вилока. На момент наїзду на нього авто хлопчик переходив дорогу у невстановленому місці.

За даним фактом у поліції розпочали слідство. Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що завдали тілесні ушкодження потерпілому.

Автомобіль 25-річного помістили на арештмайданчик Виноградівського відділення поліції. Слідство у справі триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, діти, поліція, закарпаття
В тему

Останні матеріали