2 Серпня 2018
Новини

Фури зі львівським сміттям знову курсують по Україні

Фури зі львівським сміттям знову курсують по Україні

Багатотоннажну машину з непотребом зі Львова затримали у Черняхівському районі Житомирщини.

Уночі 2 серпня поліцейські Черняхівського відділення виявили поблизу місцевого сміттєзвалища дві вантажівки. Під час перевірки документів з’ясувалось, що автомобілі мали пройти транзитом через район, однак усі обставини вказували на інше. Про це інформує Відділ комунікації поліції Житомирської області.

На  «ДАФи» з напівпричепами правоохоронці звернули увагу, коли один з них звернув у бік звалища, нині закритого через переповненість, а другий зупинився обіч дороги.

«Минулого тижня до нас надійшла заява селищного голови про несанкціонований викид сміття, за приблизними підрахунками, не менше ніж  70 – 80 тонн, на території району, тож, перевіряючи обставини цієї події, ми посилили контроль за транзитом вантажівок міжобласними дорогами району, – розповів начальник Черняхівського відділення поліції Віктор Левандовський. – І сьогодні уночі працівники групи реагування виявили дві вантажівки, що з’їхали з траси та прямували у напрямку сміттєзвалища».

Полісмени втрутились у підозрілу інформацію, коли один з «ДАФів» заїхав на територію недіючого підприємства. «Ми уже встановили, що обидва автомобілі їдуть з Львівської області, їхній кінцевий пункт призначення поки незрозумілий, – продовжив керівник Черняхівської поліції. – У нас є підстави вважати, що водії збирались викинути сміття знову на території нашого району».

На місці події працюють оперативники і слідчі, які встановлюють усі обставини «сміттєвого» інциденту. Вирішується питання про затримання транспортних засобів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, сміття, поліція, житомир
В тему