15 Лютого 2018
Новини

Луцьк може залишитися без води

Луцьк може залишитися без води

У Луцьку можуть розпочатися перебої з водопостачанням у зв’язку із відключенням об’єктів КП «Луцькводоканал» від електрики. Про це повідомляє прес-служба КП «Луцькводоканал».

«Адміністрація КП «Луцькводоканал» вважає за необхідне поінформувати своїх споживачів про можливі перебої у водопостачанні з 10.00 год. 19 лютого поточного року, що є наслідком відключення об’єктів підприємства від електропостачання», –  повідомляють на сайті підприємства.

Без постачання холодної та гарячої води залишаться 70% відсотків жителів міста: Волинська обласна дитяча лікарня, поліклініки № 1 та 2, Луцька міська та районна лікарні, низка дошкільних та шкільних навчальних закладів.

Читайте ще: Сантехнічні роботи: монтаж системи каналізації, водопостачання

Про здійснення такого відключення йдеться у листі луцької філії обленерго, що суперечить законодавству, яке прямо забороняє відключення об’єктів питного водопостачання та централізованого водовідведення від системи енерго-, газо-, теплопостачання як об’єктів життєзабезпечення і стратегічного значення.

Нагадаємо, Як з нового року зміняться тарифи на холодну воду

«Враховуючи зношеність магістральних та внутрішньоквартальних трубопроводів, уведення їх у нормальний режим роботи після проведення відключення Дубнівського водозабору призведе до виникнення значної кількості аварійних ситуацій та, як наслідок, погіршення якості послуг з водопостачання», – йдеться у повідомленні водоканалу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему