13 Лютого 2018
Новини

13 лютого: кого привітати з днем ангела

13 лютого: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Віктор і Микита.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ВІКТОР

Ім’я походить від латинського слова «віктор», що означає «переможець».

Віктор – довірливий хлопчик, вірить усьому, що кажуть йому дорослі. Довідавшись про обман, він сильно засмучується. Проте Віктор не злопам’ятний, швидко забуває образи й знову з довірою ставиться до людей.

Можна намагатися змусити Віктора займатися музикою, наприклад навчитися грі на піаніно або скрипці, але малоймовірно, що з Віктора вийде професійний музикант. Щирий інтерес у хлопчика будуть викликати книги про індіанців і фільми про розвідників. Небезпечні пригоди викликають у нього більше почуттів і емоцій, ніж абстрактні музичні образи.

Ставши дорослим, Віктор буде вибирати професію, більше пов’язану із чимось конкретним і відчутним. З нього вийде гарний електрик або шофер. Він може стати професійним футболістом, домогтись успіхів у стрілянні з лука. Якщо ж Віктор стане художником, то, найімовірніше, віддасть перевагу графіці.

МИКИТА

Ім’я Микита в перекладі з грецької мови означає «переможець». У дитинстві Микита часто мріє, придумує різні цікаві та незвичайні історії. При цьому він вплітає в ці казки все те, що черпає з навколишнього світу. Микита життєрадісний і завзятий хлопчик. Завдяки його фантазіям у нього розвиваються творчі здібності. З віком Микита знаходить собі професію, пов’язану з творчістю або мистецтвом. Можливо, він зможе втілити себе в таких професіях, де потрібен нестандартний підхід до бачення проблеми або до нових рішень. Але Микиті не даватиметься все легко і просто. Великих успіхів він зможе досягти тільки наполегливою працею. Його допитливість і чарівність притягують людей. Микита без труднощів знаходить спільну мову з іншими й навіть може знайти шанувальників. Микиті варто бути обережнішим у виборі друзів, тому що, звикнувши до такої уваги, йому буде вже складніше відрізнити справжню похвалу від лестощів. Це чоловіки, які знають собі ціну. Вони егоїстичні й цілеспрямовані, вибирають мету, ідуть до неї напролом. Не люблять, щоб ними командували. Микити наполегливі, уперті, одночасно чутливі й уразливі. Зовні схожі на матір, характер же в них батьківський.

У сімейному житті Микита не буде звичайний. Йому подобається змінювати своє життя під свої фантазії. Це може виразитися або в частих переїздах, або в зміні обстановки в будинку, або ж у зміні іміджу. Його дружині потрібно буде встигати помічати і знову налаштовуватися на хвилю чоловіка. Якщо Микита зустріне опір з боку коханої, то спочатку постарається домовитись, але якщо це виявиться неможливо, то просто змінить музу. Він – чоловік, який не хоче розлучатися зі своїми бажаннями. А люблячи дітей, воліє не розлучатися. Дуже відданий син.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему