22 Січня 2018
Новини

Школяр у США похвалився сексом з учителькою і довів її до суду

Школяр у США похвалився сексом з учителькою і довів її до суду

Вчительці однієї зі шкіл Нью-Йорка висунули звинувачення в розбещенні малолітніх. Про оральний секс із викладачкою учень розповів другові, який передав його слова шкільному керівництву, пише nypost.com.

Адміністрація однієї зі шкіл Бронкса повідомила поліції про можливий сексуальний зв’язок 29-річної вчительки соціології Дорі Маєрс із її 14-річним учнем. Так, жінку заарештували. Прокурор вимагав за неї заставу в розмірі 50 тисяч доларів і заявив, що Маєрс «зганьбила авторитет професії».

Адвокат обвинуваченої заявив, що Маєрс, дружина місцевого шерифа поліції, заперечує свою провину. Він зазначив, що вона заснувала команду з легкої атлетики в школі, в якій працює з 2014 року. «Досить звинувачення лише від однієї людини, щоб у цьому місті когось заарештували. Вона – зразковий громадянин, який відстоюватиме своє чесне ім’я», – додав правозахисник.

Видання повідомляє, що в той же час Маєрс публікувала в своїх соціальних мережах фотографії з алкоголем і в одязі з написами «шампанське весь день» і «віскі мене заводить», які пізніше видалила зі своєї сторінки.

Суд постановив, що обвинуваченій заборонено наближатися на відстань 30 метрів до жертви, поки йде перевірка. У департаменті освіти Нью-Йорка ситуацію назвали такою, що «викликає сильну тривогу», і повідомили, що Маєрс, у котрої поки немає кримінальної історії, відсторонили від контактів з учнями. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали