15 Грудня 2017
Новини

Мати заморила 16-річну доньку голодом

Мати заморила 16-річну доньку голодом

Суд в американському штаті Айова визнав винною 43-річну Ніколь Фінн, яка заморила голодом 16-річну дочку, в умисному вбивстві.

Пишуть ЗМІ.

Під час слухань прокурори розповіли, що Фінн тримала трьох своїх дітей в одній кімнаті без меблів, не давала їм їсти і забороняла відвідувати душ. Час від часу підліткам вдавалося вибратися через вікно на вулицю і попросити їжу в сусідів. У результаті від виснаження померла 16-річна Наталі. На момент смерті вона важила всього 38 кілограмів.

Сусіди повідомили про те, що відбувається в родині, співробітникам соціальної служби, які відвідали будинок Фінн. Однак вони не знайшли достатньо підстав для того, щоб вилучити дітей. Згодом недбайливі чиновники були звільнені. За такого роду злочин закони штату Айова передбачають довічне тюремне ув’язнення.

А нещодавно суд бельгійського міста Дендермонде в провінції Східна Фландрія засудив до шести місяців в’язниці умовно подружжя, чий син помер від недоїдання і зневоднення через замінники молока. Згідно з вердиктом, батьки явно знали, що немовля виглядає блідим і має недостатню вагу, але не вжили жодних заходів. У зв’язку із цим суд постановив, що чоловік і жінка навмисне не давали синові їжу, проте умовного терміну покарання для них буде достатньо. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему