18 Квітня 2018
Новини

Чиновник виявився «неготовим» доповідати про перенесення зупинок у Луцьку

Чиновник виявився «неготовим» доповідати про перенесення зупинок у Луцьку

Питання про затвердження переліку зупинок на автобусних маршрутах та маршрутах електротранспорту зняли з розгляду під час засідання виконкому через неготовність доповідача.

Про стан розміщення зупинок автобусного та електротранспорту почав доповідати Віктор Кукішев, начальник управління транспорту та зв’язку.

Члени виконкому звернулися до доповідача із запитанням, на основі чого визначаються місця для зупинок і, що впливає на такі рішення.

Віктор Кукішев пояснив, що для визначення місць для зупинок є державні будівельні норми, звернення громадян і вимоги безпеки дорожнього руху.

Зокрема йшлося про необхідність перенесення зупинки на вимогу на проспекті Соборності, 38а у Луцьку.

Оскільки на це та інші питання членів виконкому доповідач не надав ґрунтовної відповіді, виконувач обов’язків міського голови Григорій Недопад запропонував зняти питання про перенесення зупинок через «неготовність» доповідача

«Ви не відповіли на жодне питання членів виконкому, як можна приймати рішення? – зазначив Григорій Пустовіт. – Варто доопрацювати проект, щоб у нас не було сумнівів, яку зупинку встановлювати, а яку ліквідовувати. Відобразіть інформацію в пояснювальній записці, коли мова йде про тимчасове перенесення зупинки».

У підсумку Григорій Пустовіт доручив притягнути доповідача до відповідальності за неготовність до виступу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали