18 Грудня 2017
Новини

Волинські митники не пустили в Україну наркотики

Волинські митники не пустили в Україну наркотики

Упродовж одного дня працівники волинської митниці припинили одразу дві спроби ввезти на митну територію України речовини рослинного походження, схожі на наркотичні.

Зокрема, у пункті пропуску «Устилуг» громадянин України, що мешкає у Хмельницькій області, сховав білий паперовий згорток у шапку, яка була спакована в сумку. В папері виявили речовину темно-зеленого кольору. Також у одному з відділень гаманця цього чоловіка виявлено скляну трубку із залишками схожої речовини рослинного походження.

А у пункті пропуску «Ягодин» смугою руху «зелений коридор» як пасажир легкового автомобіля в Україну в’їжджав громадянин Литви. В його особистих речах було виявлено приховану від митного контролю прозору скляну банку з металевою кришкою. У банці теж містилася речовина темно-зеленого кольору, яка за своїми морфологічними ознаками схожа на марихуану.

В обох випадках речовини вилучені, проводиться їх експертиза. Про це повідомляє Волинська митниця ДФС.

Правоохоронним органам надіслані повідомлення про протиправні діяння громадян, що містять ознаки злочинів,  кваліфікованих за ст. 305 Кримінального кодексу України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему