0 0000
Новини

Подробиці моторошної ДТП у Харкові (оновлено)

Подробиці моторошної ДТП у Харкові (оновлено)

Водійка автомобіля Lexus, який потрапив у жахливу аварію в Харкові, має три зафіксованих правопорушення з моменту отримання водійських прав.

Харків'янка Олена Зайцева, яка в'їхала в натовп людей у центрі міста, вже перевищувала швидкість і їздила на червоне світло, повідомив журналіст Юрій Бутусов.

Крім того, стало відомо, що за кермом другого автомобіля, Volkswagen Touareg, який став учасником смертельної ДТП був Геннадій Дронов. Чоловік займається роздрібною торгівлею тютюновими виробами і здає нерухомість.

Начальник Головного управління Національної поліції у Харківській області Олег Бех заявив, що винуватцем страшної аварії є водійка Lexus, яка грубо порушила правила дорожнього руху. Винуватиця ДТП вже затримана, їй інкримінують ч.  3 ст. 286 кримінального кодексу, яка передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі.

Тим часом у мережі з'явився список загиблих і постраждалих у страшній аварії:

1) Євтєєв Олександр Сергійович, 27 років

2) Кобисева Ніна Львівна, 28 років

3) Умаєва Олена.

Доставлені в лікарню:

1) Берченко Олена Ігорівна, 25 років

2) Неудачин Юрій Юрійович, 24 роки;

3) Нестеренко Оксана Василівна, 36 років.

Інформації про інших загиблих і постраждалих поки не надходило.

Народний депутат Антон Геращенко заявив, що такі ДТП ще раз доводять необхідність підвищення штрафів за порушення правил, оскільки чинні не стримують людей від повторного порушення, що в результаті призводить до таких страшних наслідків.

Нагадаємо, аварія сталася близько 20:45, 18 жовтня. На перехресті вулиць Сумської та Мечникова автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної Олени Зайцевої, рухаючись на заборонений сигнал світлофора, зіткнувся з Volkswagen Touareg. В результаті Lexus вилетів на тротуар, де в той час перебував натовп людей. Під колеса автомобіля потрапили 11 осіб, з яких 6 загинули на місці, ще п'ять людей були доставлені в лікарню. Серед постраждалих є одна вагітна жінка. Ще двоє перебувають у вкрай важкому стані, за їхнє  життя борються лікарі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему