0 0000
Новини

Нік Вуйчич в Україні

Нік Вуйчич в Україні

Незважаючи на фізичні дані, Нік Вуйчич навчився жити повноцінним та яскравим життя. Сьогодні він вчить цього інших. Що розповів чоловік українцям?

 

Хто такий Нік Вуйчич? Воістину одна з найдивовижніших особистостей сучасного суспільства. Нік позбавлений рук і ніг, але він веде активний спосіб життя, пише книги і читає проповіді, які допомагають тисячам людей прийняти свої недоліки.

17 вересня 2017 року він вчетверте завітав до України та закликав своїх слухачів об’єднуватися для того, щоб ефективно служити людям і якісно робити свою роботу. Його виступ відбувся під відкритим небом. Послухати Вуйчича прийшло близько 400 тисяч людей.

Чоловік зазначив, що це не останній його візит у Україну. Надалі він планує хоча б двічі в рік приїжджати у Київ.

 

Сьогодні пропонуємо вам ознайомитися з найпопулярнішими виразами Ніка Вуйчича:

Колись я сильно хотів руки і ноги. Чому? Бо коли вони будуть, все буде нормально, – думав я. Чому? Бо всім іншим добре. Потім зрозумів, що це неправда. Навіть без рук і ніг я можу бути дивом для когось іншого. Є щось більше, ніж руки й ноги. Я шукаю радості та миру, мети. Руки та ноги не дадуть вам щастя. Треба знати, що важливіше: руки чи серце? Ноги чи душа?

Хоробрість – це не тоді, коли не боїшся. Хоробрість – робити щось, навіть коли боїшся.

Я хочу, щоб українці допомагали українцям. І хочу бачити людей із обмеженими можливостями в університетах. В Україні дуже багато нужденних. Однак я бачу в цьому не проблему, а завдання.

Істина в тому, що твоя цінність не визначається думкою інших людей. Іноді важко сподіватися і любити постійно. І Нік Вуйчич не прокидається щоранку зі 100% позитивом. В житті потрібне щось більше, ніж просто позитив — мета, заради якої живемо.

Коли я побачу Бога, я запитаю: можна тебе обійняти? Його я першого обійму руками.

Коли я був підлітком, спробував чистити собі зуби, і навчився. Я навіть поклав у книжкову шафу між книжками гребінець, рухав головою і так розчісувався.

Я сподіваюся, що майбутнє покоління українців буде справжньою зміною, яка має відбутися. Покоління чесності і щедрості. Покоління, яке матиме настрій і вдячність, щоб досягати кращих успіхів.

Але коли успіх прийде, не покидайте країни — залишайтеся тут, скільки зможете. І допоможіть іншим українцям знайти свої мрії.

Коли мій трирічний син плаче, я не можу його обійняти. Але він підходить і сам обіймає мене.

Мені не треба тримати свою дружину за руку, якщо я можу тримати її серце.

Моя ідея така: 400 млн. людей у світі сьогодні мають гроші. Чому б їм не скинутися по долару на день, щоб допомогти тим, хто цього потребує. Бідним і нужденним. Та створити компанії, які допомагатимуть інвалідам.

Іноді ми не цінуємо те, що маємо. Я ось не цінував свою маленьку ніжку. Зараз на своєму комп’ютері я набираю ніжкою 43 слова на хвилину. Ну, 53 слова, якщо вип’ю дві чашки кави.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали