12 Квітня 2018
Новини

Популярна українська співачка вдруге за рік вийшла заміж

Популярна українська співачка вдруге за рік вийшла заміж

Популярна українська співачка Юлія Думанська, яка 14 лютого вийшла заміж за львівського бізнесмена Григорія Козловського, знову відгуляла з коханим весілля. На День Закоханих пара лише розписалася у вузькому сімейному колі, а гучне святкування відклала, адже укладання шлюбу припало на піст.

Про цю подію повідомив ведучий свята Андрій Джеджула.

Друге весілля молодят відбулось у Львові, рідному місті наречених. Свято провели у готелі Grand Hotel Lviv, відкриття якого відбулося минулого тижня. Світлинами з весілля Думанська поділилася з підписниками на сторінці у Facebook.

Про подію з життя молодят у своєму Instagram також повідомив гість свята, ведучий Андрій Джеджула.

Читайте також: Ще одна відома українська співачка у 2018-му стане мамою

Він виклав фотографії, де разом зі своєю дружиною позує поряд зі щасливими Юлією та Григорієм.

«Ось і відбулося прекрасне, душевне весілля, яке можна назвати родинним, де були лише почуття, тепло і кохання! Юлю та Гришо, бажаю вам обом пронести це почуття крізь роки і виростити гідне продовження вашого роду! Щастя вам!» – підписав світлину Джеджула.

Для свята вагітна Думанська обрала білосніжну атласну сукню з довгою фатою. Вбрання не сховало помітно великий животик артистки. Нагадаємо, 26-річна Юлія Думанська повідомила про свою вагітність у березні. Жінка народить 47-річному чоловіку донечку.

Для Григорія Козловського, львівського бізнесмена і депутата Львівської міської ради, це вже другий шлюб, у нього вже є троє дітей, а його 23-річний син Святослав виступає за винниківський ФК «Рух».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали