Відео

Холостяк 8: Рождену не подобаються розумні дівчата (відео)

Холостяк 8: Рождену не подобаються розумні дівчата (відео)

30 березня в ефір вийшов 4 випуск комедійно-романтичного шоу «Холостяк». Що відбулося у програмі та хто покинув проект?

Тематичне індивідуальне побачення Яни

На перше індивідуальне побачення цього тижня Рожден запросив Яну. За дівчиною холостяк прийшов особисто, чим викликав неабиякий ажіотаж серед інших учасниць. Швидко зібравшись, молоді люди пішли гратися. Ні-ні! Це не те що ви подумали! Оригінальний Роджен вирішив влаштувати геймерші побачення, на якому вони (що б подумали?), – правильно, грали у відео ігри.

Злегка розслабившись, пара перекочувала з відеокорту на зручний диванчик на терасі. А там, після кількох банально-філософських фраз, парочка пройнявшись один до одного симпатією, почала фліртувати.

Флірт був досить емоційним та солодким. Чи загорілися в Рождені почуття до Яни важко сказати. Цей холостяк буває настільки ніжний та закоханий, що іноді не можливо зрозуміти, почуття які він виявляє до конкретної дівчини – народження кохання чи елементарна ввічливість.

В результаті Яна отримала троянду.

Хід білої рози

Наступними на побачення мали піти відразу чотири дівчини: Аріна, Настя, Аня та Оля. Проте тут, нарешті, ініціативу в свої руки взяла Галина. Безхарактерна Галя, замість того щоб відібрати індивідуальне побачення, зайняла четвертий стілець на груповому виході. Більше того, побачення вона забрала в єдиної учасниці, яка слабша за неї. Відтак, ніякого героїзму в її діях не було.

Битва ерудитки

Рожден запросив дівчат на адаптацію гри «Що? Де? Коли?». Роль капітана команди взяла на себе Аня. Можливо не всі знали відповіді на питання, які ставив ведучий Григорій Решетник, але всі були впевнені в одному: леді Аріна добряче роздратує команду своєю «світлою» головкою.

Коли ж випала можливість поспілкуватися з двома дівчатами, Рожден вирішив запросити Аріну та Настю. Трійця каталася на ретро авто.

Могло б вийти відмінне потрійне міні-побачення. Але все почалося з того, що Анусі звинуватив Аріну у зверхності. Мало того, обділена увагою Настя капризувала на задньому сидінні. Пустивши декілька дешевих сльозинок та сповна насолодившись обіймами Рождена та повною перемогою над Аріною, трійця повернулася за гральний стіл. Цю битву ерудитка Аріна з соромом програла.

Спілкування з Анною

Наступною на тет-а-тет Рожден запросив Аню. Це спілкування обійшлося без сюрпризів. З Анею, яку ми сміливо називаємо нашою фавориткою, холостяк багато сміявся та відмінно розслабився після напруженої поїздки в ретро авто.

Після такої задушевної розмови Аня отримала троянду.

Розмова з Галею

Те що наша Галя балувана – зрозуміли усі. Мало того що холостяк вручив їй троянду, яка дозволила вибирати побачення, вона ще й чекала, що Рожден знову проявлятиме ініціативу. Після короткої розмови, Галина засіяла, нарешті зрозумівши, яка у неї була перевага перед іншими дівчатами. Та навряд чи безхарактерна Галя зуміє правильно розпорядитися своїм шансом.

Конфлікт дівчат

Страсті, які стартували у ретро авто вийшли далеко за межі побачення. Повернувшись додому дівчата ще більше розпалили сварку. Леді Аріна, зовсім забувши про етикет, вирішила винести на тему дня істерику Насті, що зовсім не сподобалося нашій Попелюшці. Після обопільних звинувачень, Анастасія, пустивши декілька лайливих слів і гримнувши дверима вийшла з кімнати. Що можна сказати з цього приводу? Попелюшка Настя якось раптово перетворилася у пацанку.

Безглузде побачення Іванни

Втомившись сидіти на лаві запасних, Іванна-Шепотун, вирішила взяти ініціативу в свої руки. Просто перед церемонією троянд дівчина влаштувала індивідуальне побачення з холостяком.

Поганявши Рождена по парку і неабияк розсердивши, вона все-таки не змінюючи аристократично-простудженого голосу відкрила своє місце перебування. Трішки непорозумінь і декілька кілограмів залізної витримки Рождена, і парочка почала нормально спілкуватися. Серце холостяка розтануло, коли Іванна заспівала йому.

Але як би грубо це не звучало, Іванні навряд чи вдасться втриматися на проекті лише завдяки голосу.

Хто покинув проект?

Проект покинула всезнайка леді Аріна. Цілком можливо з участю у шоу могла попрощатися Настя. Однак просто перед трояндою вона сказала Рождену, що дівчата дізналися про сварку між ними від Аріни.

Ймовірно, саме тоді категоричний холостяк передував та вирішив попрощатися з Аріною. Дівчина ж досить толерантно відреагувала на такий вибір і лише на останок, дала чоловіку декілька порад щодо того, кого залишити у фіналі.

Його прощання з Аріною можна пояснити тим, що Рождену не подобаються розумні дівчата.

Що покажуть у наступній програмі?

Конкуренція між дівчатами буде на піку. Дров у вогонь підкине і учасниця 6 сезону «Холостяк» – Анетті. Ймовірніше всього Анетті не претендуватиме на серце Роджена, а виступатиме в ролі особистого інформатора та порадника. Паралельно, Анетті вчитиме дівчат спілкуватися з холостяком.

Також з анонсу зрозуміло, що Рожден знову завітає у дім дівчат. Та цього разу на нього чекатиме неабиякий скандал, який влаштує Галина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему

Останні матеріали