5 Лютого 2018
Новини

Гороскоп краси і здоров'я на лютий 2018

Гороскоп краси і здоров'я на лютий 2018

Лютий - найголовніший місяць року. Нас чекає відразу кілька важливих подій: молодик, сонячне затемнення і свято Нового року за східним календарем. У свої права вступить новий господар року - Жовтий Земляний Собака. І дуже важливо зустріти її здоровими і красивими, тоді весь рік це стан залишатиметься з вами.

ОВЕН

Для Овнів лютий буде цілком сприятливим з точки зору фізичного здоров'я, за умови, що представники цього знаку будуть досить добре і тепло одягатися. Овнам ні в якому разі не можна піддавати ризику своє здоров'я заради того, щоб гарно виглядати. Перш за все, це стосується жінок, а й чоловіків теж не слід ходити без шапки і в куртках на «риб'ячому хутрі».

ТЕЛЕЦЬ

Цей лютий для Тельців буде місяцем поліпшення і стабілізації здоров'я. Для того, щоб ці процеси проходили інтенсивніше і ефективніше, Тельцям треба заздалегідь виділити час для відвідування фахівців. І, звичайно ж, виконувати їх рекомендації: ходити на масажі, приймати вітаміни, берегти себе. Що стосується зовнішнього вигляду, то Тельцям варто задуматися про зміну іміджу.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки зазвичай більше, ніж інші знаки, чутливі до подій місячного календаря. Коридор затемнень, з якого починається лютий, теж накладе свій відбиток на самопочуття і зовнішній вигляд представників цього знаку. Їм потрібно в цьому місяці ставитися до себе дбайливо, не перенапружуватися і не експериментувати. Щоб відчувати себе добре, Близнюкам треба більше уваги приділяти водним процедурам.

РАК

Людям, які народилися під цим сузір'ям, лютий може принести багато неприємних відчуттів. Безсоння і напружений емоційний стан стануть результатом складного робочого графіка і зайвих хвилювань. Але їх тривоги і страхи виявляться безпідставними. Тому, для того щоб відчувати себе добре, Ракам треба заспокоїтися і налаштуватися на хвилю оптимізму.

ЛЕВ

У Левів, коли справа стосується здоров'я, головні вороги - алкоголь і переїдання. Ці надмірності треба залишити в минулому. Доброю ідеєю для представників цього знаку буде відправитися в санаторій, попити мінеральної водички і очистити організм від шлаків. Якщо такої можливості немає, треба самостійно оптимізувати своє харчування, включити в раціон корисні продукти, більше ходити пішки і дихати свіжим повітрям.

ДІВА

Для представників цього знаку лютий обіцяє бути швидше нейтральним місяцем в плані здоров'я. Тому основну увага Дівам варто приділити своїй зовнішності - косметологічним і омолоджуючим процедурам. Корисними будуть розслабляючий масаж і спа-процедури. Загалом, прийшов час подбати про себе коханих.

ТЕРЕЗИ

Терезам в цьому місяці може бути несолодко, якщо вони будуть змушувати себе робити те, що їм не до душі. Такий стиль поведінки може вкласти представників цього знаку на лікарняне ліжко. Щоб цього не сталося, Терезам варто поділити свої плани як мінімум навпіл та додати в своє життя трішки задоволення і відпочинку.

СКОРПІОН

Люди, що народилися під цим сузір'ям, можуть використовувати енергію лютого не тільки для зміцнення свого здоров'я. Ефективними будуть зусилля, спрямовані на поліпшення зовнішнього вигляду: сходіть до косметолога і займіться спортом. В кінці місяця зможете розраховувати на компліменти.

СТРІЛЕЦЬ

Представники цього знаку отримають від лютого оновлення сил і багато додаткової енергії. Для них важливо не витратити все це багатство дуже швидко і безглуздо, тому що це може привести до депресії. Щоб цього не сталося, Стрільцям потрібно прислухатися до порад своїх близьких.

КОЗЕРІГ

Козероги в цьому місяці повинні тримати себе в руках - не розслаблятися, але і не виснажувати себе роботою. Вдалою може виявитися ідея зміни стилю, але ці зміни не повинні бути занадто кардинальними. Велику користь Козерогам принесе перебування на лижному курорті або участь в ранковій пробіжці по засніженому парку.

ВОДОЛІЙ

Більшість Водоліїв в цьому місяці будуть святкувати свій день народження. Їм треба врахувати, що за два тижні до цього свята і два тижні після нього біоритми організму людини знаходяться поблизу «нижньої позначки». Це буде накладати відчутний відбиток на їх самопочуття і стан здоров'я. Водоліям треба берегти себе і подумати про додаткові допомоги і захисту, звернувшись до відповідних фахівців.

РИБИ

Представники цього знаку в лютому ризикують впасти в крайнощі: одна частина Риб може виявитися в зимовому анабіозі, а інша - в нервовому перенапруженні. Ні те, ні інше не піде на користь їх настрою і здоров'ю. Для того, щоб все складалося якнайкраще, Рибам потрібно зайняти проміжну позицію і поберегти себе.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему