22 Грудня 2017
Новини

Настя Каменських у амплуа фатальної секс-діви (фото)

Настя Каменських у амплуа фатальної секс-діви (фото)

Відома співачка Настя Каменських нещодавно розпочала сольну кар’єру, примірявши новий зухвалий образ фатальної секс-діви

Еротичні світлини Каменських оприлюднили на сайті Jetsetter.ua. Фотографії виконані на фоні класичних інтер’єрів, але зірка виглядає там просто фантастично. До речі, фотосесію робила жінка – Катерина Ніколайчук.

На фото видно, що Настя у гарній фізичній формі, що доводить – її новою пристрастю стали спорт і здоровий спосіб життя:

«Спорт – це шлях до кардинальних змін себе і свого життя. Те, що постійно живить енергією і допомагає знайти невичерпне джерело сил для досягнення поставлених цілей. Спорт воістину моя пристрасть, адже він навчив, що будь-які мрії та цілі досяжні», – зауважила Каменських.

Також вона зізналася, що обожнює подорожі. «Коли ти пізнаєш світ, пізнаєш людей, у тебе з’являється можливість увібрати в себе найкращі якості з кожного менталітету», – каже зірка.

Що ж до творчості, то Настя каже, що музика – це її життя.

«Погодьтеся, що вона супроводжує будь-яку подію у нашому житті. Нам весело – ми відриваємося під запальні пісні, сумно – вмикаємо лірику. Я пишаюся тим, що завдяки пісням можу розділити так багато важливих моментів у житті своїх слухачів у всьому світі...» – розповіла співачка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему