Лікарі пояснили, що треба їсти людям із хворим серцем
Лікарка розповіла, який продукт треба вживати людям із серцево-судинними захворюваннями.
Про це розказала сімейна нутриціологиня Катерина Маркова.
Експертка зазначила, що найкраще людям вживати болгарський перець, оскільки у ньому міститься багато вітамінів. Вона також розповіла, в якому вигляді його краще подавати на стіл для отримання максимальної користі.
«Болгарський перець є джерелом таких вітамінів і, щоб зберегти вітамін С, необхідно їсти фрукти і овочі цільними. Нарізати допускається безпосередньо перед подачею на стіл і керамічним ножем».
Крім того, перець насичує організм клітковиною. Через велику кількість вітамінів С і стінки судин будуть більш еластичними.
Однак болгарський перець не варто вживати людям з аутоімунними захворюваннями і тим, хто має індивідуальну непереносимість. Маркова порадила таким людям скуштувати перець у приготовленому вигляді.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.