Лікарі пояснили, що треба їсти людям із хворим серцем

Лікарка розповіла, який продукт треба вживати людям із серцево-судинними захворюваннями.

Про це розказала сімейна нутриціологиня Катерина Маркова.

Експертка зазначила, що найкраще людям вживати болгарський перець, оскільки у ньому міститься багато вітамінів. Вона також розповіла, в якому вигляді його краще подавати на стіл для отримання максимальної користі.

«Болгарський перець є джерелом таких вітамінів і, щоб зберегти вітамін С, необхідно їсти фрукти і овочі цільними. Нарізати допускається безпосередньо перед подачею на стіл і керамічним ножем».

Крім того, перець насичує організм клітковиною. Через велику кількість вітамінів С і стінки судин будуть більш еластичними.

Однак болгарський перець не варто вживати людям з аутоімунними захворюваннями і тим, хто має індивідуальну непереносимість. Маркова порадила таким людям скуштувати перець у приготовленому вигляді.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харчування, продукти, Здоров'я