Звички, які знищують ваш імунітет восени

Фахівці розкрили дієтичні звички, які можуть зруйнувати імунну систему людини восени.

Так, істотної шкоди здоров'ю може завдати надлишок цукру. Він знижує функцію імунних клітин і послаблює імунну систему, зазначив Ліндсі ДеСото, доктор медичних наук з Fit Healthy Momma.

Шкідливим для імунітету є вживання алкоголю. Для ефективної роботи імунної системи необхідно звести споживання спиртного до мінімуму. «Надмірне вживання алкоголю, більше 14 порцій на тиждень, може придушити вашу імунну систему і може призвести до більш серйозних симптомів», - зазначив фахівець.

Перероблені закуски, наприклад, чіпси і печиво, зручні, але в той же час дуже впливають на імунне здоров'я. Продукти з високим ступенем обробки містять велику кількість натрію, насичених жирів і цукру.

«Ці компоненти можуть привести до розвитку серцевих і ниркових захворювань», - сказала Леоніла Кампос, професорка, генеральна директорка і засновниця Leo, Inc.

Крім того, в фастфуді велика кількість насичених жирів і мало ненасичених. Істотне споживання насичених жирів може призвести до запалень в організмі, послаблюючи таким чином імунну функцію.

Надмірне споживання натрію викликає високий кров'яний тиск і затримку рідини. В результаті нирки виводять надлишок натрію, що знижує здатність організму боротися з інфекцією.

Недостатнє споживання калорій так само шкідливо, як і неправильні продукти. Навмисне обмеження споживання їжі або розлад харчової поведінки робить імунну систему більш вразливою.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: імунітет, Здоров'я, шкідливі звички