Обличчя «Бандерштату»: як відбувається другий день фестивалю

7 Серпня 2021

У Рованцях у розпалі фестиваль українського духу «Бандерштат», який відбувається 6-8 серпня.

До слова, цьогоріч це 15 фестиваль.

Тут ви зможете вдосталь насолодитися якісною музикою, цікавими спікерами та письменниками на гутірках, смачною їжею, реконструкція історичних подій. Також тут функціонує дитяче містечко, охочі можуть позайматися йогою тощо.

«Бандерштат» – єдиний триденний фестиваль, який з 2007 року виховує покоління незалежних молодих патріотів на принципах демократії та рівності прав. Ще однією унікальною особливістю «Бандерштату» є те, що фестиваль безалкогольний, а відтак доступний і комфортний для безпечного дозвілля усією родиною, підтримує принципи здорового способу життя. «Бандерштат» – знакова подія для України.  За роки проведення захід відвідало близько 125 000 тисяч українців та іноземних гостей. Активності онлайн-Бандерштату налічують 1 111 509 переглядів.

Цього року на «Бандерштаті» виступатимуть українські музиканти: Бумбокс, БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, ТНМК, Олександр Положинський, KARNA, Жадан і собаки, Саша Чемеров, Фіолет, Один в каное, Mad Heads, DAKH DAUGHTERS, ФлайzZzа, Серцевий напад, Широкий лан, MARMUR, Цвях.

t1.ua зробив підбірку облич фестивалю.

GALLERY-917

Фото Дарії Поддубецької

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, бандерштат, фестиваль