Фракція «Слуга народу» виключила скандального депутата зі своїх лав

24 Травня 2021

Фракція "Слуга народу" вирішила виключити народного депутата Євгенія Шевченка зі свого складу й надіслала відповідний документ керівництву парламенту. Про це повідомив нардеп Віталій Безгін.

Народний депутат України Євгеній Шевченко був виключений з фракції "Слуга Народу". Відповідне рішення ухвалено більшістю голосів. Зібрані всі необхідні підписи. Незабаром документи будуть передані керівництву Верховної Ради для оголошення в залі.

У фракції повідомили, що голосування підписаними листами по ньому було розпочато ще 2-3 тижні назад. Станом на ранок неділі не вистачало підписів для ухвалення рішення (треба 70%), "але вчора він сам посприяв активізаціі? людеи?".

Тепер документи від фракціі пішли до Дмитра Разумкова.

Сам Шевченко прокоментував у Facebook: "Нарешті мене виключили з фракції "Слуга народу."! Ми підемо своїм шляхом. А ці соросята угроблять країну і президента остаточно".

Євгеній Шевченко 20 квітня самовільно літав до Мінська на зустріч із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком і навіть заявив, що Лукашенка більше третини українців хотіли б бачити своїм президентом.

23 травня, коли у Білорусі хитрощами посадили літак Ryanair і затримали опозиціонера Романа Протасевича, Шевченко хвалив у соцмережі Лукашенка.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: слуга народу, депутати, вру