Новий спосіб змінити форму носу без операції

Австралійські косметологи розробили новий спосіб зміни форми носу без хірургічного втручання.

Про це повідомляє Daily Mail.

Замість ринопластики або введення ін’єкцій фахівці з Сіднея пропонують відвідувачам пройти плазмову терапію фібробластами, яка підтягує і покращує зовнішній вигляд шкіри. Відзначається, що вартість такої процедури значно нижча від ціни за пластичну операцію – вона коштує 450 доларів за сеанс.

Згідно з матеріалом, годинна терапія спрямована на фібробласти – клітини дерми, що виробляють колаген і білок, які розташовані під верхнім шаром шкіри. Відомо, що фібробласти відіграють важливу роль в загоєнні ран і підтримці пружності шкіри.

Під час сеансу косметолог використовує спеціальний пристрій, що нагадує авторучку, який розряджає високочастотний електричний струм на невеликі ділянки носа. Струм створює мікротравми в шарі шкіри, тим самим імітуючи ефект підтяжки. При цьому експерти підкреслюють, що плазмовий наконечник не торкається шкіри безпосередньо, а випускає над нею струм.

За словами косметологів, процедура майже безболісна, час на відновлення варіюється від 4 до 12 годин. При цьому видимий результат досягається через вісім тижнів. Крім того, після плазмової терапії фібробласт забороняється наносити макіяж протягом восьми днів. Плюсом процедури є те, що для досягнення бажаної форми носа досить одного відвідування салону.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: краса, Здоров'я, цікаво знати