На якій косметиці можна економити

Зібрати гарну універсальну косметичку і не розоритися - завдання не з простих. Але є косметичні продукти, які немає сенсу купувати втридорога. А є такі, на якості яких краще не економити, тому що це може відбитися навіть на здоров’ї.

Про косметику, яку все ж можна купувати без переплат за бренд, розповідаємо в цьому матеріалі.

Олівець для губ

У будь-якій ціновій категорії можна знайти олівець, який буде вам підходити і за кольором, і за стійкістю, і за ступенем м’якості. В цьому випадку немає ніякого сенсу купувати один олівець від люксового бренду, на цю суму краще взяти кілька більш бюджетних варіантів в різній колірній гамі. За ті ж гроші у вас може бути два-три олівці, які ви зможете міксувати як на урочисті заходи, так і на кожен день.

Гігієнічна помада

Практика показує, що найкраща гігієнічна помада – це куплена в звичайній аптеці, можливо навіть від бренду, який взагалі не займається декоративною косметикою. Фірми, що спеціалізуються на декоративній косметиці, в більшості випадків будуть приділяти багато уваги оформленню упаковки, а також будуть додавати до складу аромату і барвники, які дозволять додати губам відтінок. Це зовсім не погано, але якщо ми хочемо заощадити, то варто пам’ятати, що головне завдання гігієнічної помади – це зволоження, а всі додаткові опції можуть відображатися не тільки на вартості, а й на якості продукту.

Туш

На сьогодні існує безліч якісних тушей за бюджетною ціною і переплачувати за бренд сенсу немає. Більшість продуктів оформлені зі смаком, а якщо говорити про практичність і якість товару, то знайти туш з відповідною щіточкою і легку в нанесенні, не кажучи вже про колір, взагалі не становить труднощів. Часто туш, куплена за кілька тисяч гривень, за своїми властивостями взагалі не відрізняється від товару за 200-300. З огляду на те, що це одна з найбільш базових речей, яка регулярно закінчується, купувати дорогий продукт немає ніякого сенсу.

Тіні для брів

Головне при покупці тіней для брів – це вибрати найбільш підходящий відтінок. А особливої різниці в товарах люксових марок і бюджетних брендів за фактом немає. Те, наскільки красиво виглядатимуть ваші брови, залежить здебільшого від вашої власної акуратності і зручності кисті для брів.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: косметика, Поради, жінки