Медики пояснили небезпеку картоплі та розповіли, як запобігти

Популярна лікарка Нурія Монфулледа розкрила для загалу відомості про небезпеку картоплі.

На думку медикині, картопля має негативні наслідки для шлунку. У складі картоплі може бути соланін - отруйна органічна сполука, яка необхідна, щоб захищати рослину від бактерій і деяких комах.

Його попадання в організм може спровокувати розлад шлунка, різкий біль в животі і нудоту.

Лікарка також розповіла, як уникнути токсичного впливу соланіну.

«Кращий спосіб запобігти такі проблеми зі здоров'ям - не їсти старі, зелені або пророслі бульби», - розповіла Монфулледа.

Щоб уникнути отруєння, краще обмежити вживання картоплі разом з шкіркою. А якщо страва вийшла з гірким присмаком, просто перестати її їсти.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: здоровий спосіб життя, страви, харчування