Хто став директором «Волиньприродресурсу»

11 Лютого 2021

Директором «Волиньприродресурсу» призначили Анатолія Капустюка, який до цього виконував обов’язки керівника КП.

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 11 лютого, під час сесії обласної ради, - пише ІА "ВолиньPost".

Депутати вирішили призначити Капустюка на контрактній основі на строк 5 років. Він став переможцем конкурсу.

Під час свого виступу Анатолій Капустюк розповів, що загалом за четвертий квартал підприєство мало 6 мільйонів видатків (фонд заробітної плати, податки тощо). Загалом зараз на складі підприємства є приблизно 3 тонни бурштину.

Наступний аукціон з продажу бурштину, за його словами, мають намір провести у кінці лютого.

Окрім того, він розповів, що він є власником заводу з переробки бурштину, який здає в оренду генпідряднику. Більше того, він є власником декількох приватних підприємств, які, як він переконує, наразі не провадять діяльності.

Нагадаємо, попереднього керівника «Волиньприродресурсу» Василя Столяра звільнили у вересні минулого року. Він спробував оскаржити це у суді, згодом суд вимагав поновити його на посаді. Утім, 1 лютого відбулося засідання у Волинському апеляційному суді, який скасував рішення суду першої інстанції. У задоволенні позову Столяра суд відмовив. Рішення вже набрало законної сили.

Зауважимо, підприємство «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради створене для видобування бурштину загальною ліцензійною площею 51 524,7 га. (515,247км²), що охоплює території Маневицького, Любешівського та Камінь-Каширського районів, а також видобування інших корисних копалин.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, бурштин