Колір білизни розкриє всі секрети вашого характеру

Колір спідньої білизни може розкрити деякі таємниці своєї господині, якщо, звичайно, знати приховану символіку відтінків.

Почнемо з класичних кольорів - білого, чорного і червоного.

Білий

З одного боку, біла білизна говорить про впевненість в собі – жінка не бажає відволікати увагу чоловіки від свого тіла яскравими відтінками. З іншого боку, білий підкреслює скромність, невинність і навіть неприступність - жінка поступається ініціативою партнеру і очікує, що він підкорить її і розтопить лід.

Чорний

Класичний вибір фатальної спокусниці. Любительки чорного обожнюють експерименти в ліжку, вони не приховують своєї досвідченості і готові до ризику. Раніше чорну білизну часто одягали куртизанки.

Червоний

Всі відтінки червоного воліють темпераментні жінки з бурхливою уявою, справжні мисливиці за відчуттями. Червоний колір наполегливо запрошує партнера до любовної гри і за всіма опитуваннями лідирує в списку чоловічих уподобань. Любительки червоної білизни вважають себе справжніми королевами в будь-якій ситуації.

Блакитний або рожевий

Зазвичай таку білизну найчастіше вибирають романтичні і мрійливі дівчата. Вони живуть у світі мрій, дуже ніжні і довірливі. Зрілі жінки вибирають цей колір, якщо нудьгують за свіжістю відчуттів і хочуть освіжити почуття у відносинах з постійним партнером.

Синій

Рідкісний вибір, який говорить про замкнутість, меланхолію і таємничість власниці білизни. У таких жінок багато секретів і внутрішніх правил, яким вони слідують. Любительки синьої білизни дозволяють виявити чоловікові ініціативу, проте здатні його здивувати при ближчому знайомстві.

Фіолетовий

Компроміс червоного і синього, ліловий колір і всього відтінки говорять про чуттєву і суперечливу натуру. Такі жінки часто одержимі протилежними бажаннями. Але в кожному з них вони йдуть до кінця. Любительки фіолетової нижньої білизни - витончені спокусниці, які приховують вибуховий темперамент за удаваною неприступністю.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одяг, жінки, психологія