Вчені виявили несподівану властивість кави
Виявляється, вживання кави – це один із способів запобігти жировій хворобі печінки, а також іншим небезпечним захворюванням, включаючи діабет 2-го типу і рак.
Про це повідомляє видання Express.
Вчені проаналізували ряд наукових робіт, в яких вивчався вплив кави на людський організм.
Відповідно до одного з досліджень, дія напою впливає на ферменти печінки і знижує накопичення жиру, а також збільшує кількість захисних антиоксидантів в органі.
Дослідження, в якому розглядалися групи людей зі шкідливими звичками або ожирінням, довело, що напій має захисну дію проти фіброзу печінки.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.