Цю помилку при варінні картоплі роблять всі
Люди давно вирощують картоплю, яка стала обов’язковим атрибутом нашого меню. З того часу створено безліч рецептів із використанням овоча.
Головна помилка при варінні картоплі
Однак люди досі не знають, як правильно відварити картоплю. Більшість українців вважають за краще заливати бульбу водою і доводити до кипіння.
Як правильно це робити
Однак слід кидати картоплю вже в киплячу воду, щоб вона зберігала всі корисні елементи. При тривалому варінні вода поглинає і виварює всі речовини з картоплин.
Поради фахівців
Дієтологи радять варити картоплю, порізавши її на невеликі шматочки, якщо вона призначена для створення пюре. У такому випадку їй буде потрібно менше часу на приготування.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.