Курячі кульки у вершковому соусі
Надзвичайно проста та смачна страва, яка готуєтсья у лічені хвилини!
Інгридієнти:
- 500 г філе,
- 1 цибулина,
- 1 яйце,
- 3 зубці часнику,
- 150 мл сметани,
- 2-3 ст. л. майонезу,
- 30 г вершкового масла,
- 100 г твердого сиру,
- сіль, перець за смаком.
Філе відбити, дрібно порізати. Додати порізану цибулю, яйце, сіль, перець. Все змішати. Форму змазати вершковим маслом. Сформувати кульки й викласти на лист, запікати в духовці 15-20 хвилин.Сир натерти на тертці. Часник, вершки і майонез перемішати. Полити кожну кульку соусом, намагаючись, щоби сир був зверху, і запікати ще хвилин 20-25.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.