Пісні котлети: легкий рецепт

0,5 скл. пшона, 1 цибулина, 1 морквина, 200 г грибів (заморожених, печериць або жменя сушених), 1 – 2 ст. ложки борошна, зелень, спеції.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

Промити добре пшоно, залити водою (1,5 скл.), довести до кипіння. Як тільки закипить, злити воду (щоб прибрати гіркоту з пшона). Знову залити 1,5 скл. води, посолити і варити до готовності. Підсмажити окремо цибулю, порізану кубиками, терту моркву, гриби (порізані шматочками і підсмажені спершу на сухій сковороді, а потім – на олії). Усе перемолоти, посолити і поперчити, додати борошно, добре перемішати.

Змочити руки холодною водою і сформувати котлети. Обмокнути у панірувальні сухарі або в борошно і смажити на сковороді до золотистої скоринки з обох боків.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: їжа, рецепти