Картопля в горщиках: смачний рецепт
24 Грудня 2020
Аби запекти картоплю в горщику, вам необхідне будь-яке м’ясо, банка маринованих грибів, картопля, головка цибулі, дві морквини, один болгарський перець, а також сіль, перець, майонез та сир.
Цей рецепт розрахований на чотири порції.
Наріжте м’ясо невеличким шматочками та посмажте до золотистого кольору. Опісля довільно наріжте перець, гриби й моркву й цибулю.
Картоплю наріжте кубиками, посоліть та поперчіть.
В горщики шарами накладіть м’ясо, а потім овочі. Картоплю з м'ясом і овочами посоліть й полийте, за бажанням додайте натертий сир.
Запікайте при температурі 190-200 градусів до готовності.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.